Drive for Life

Stichting Drive for Life

Het nieuwe goede doel dit jaar is Stichting Drive for Life!

Stichting Drive for Life is opgezet om onzichtbare kinderen een dag in de spotlights te zetten. Maar liefst meer dan 430.000 kinderen krijgen hulp of hebben zorg nodig in Nederland. Wij gunnen deze kinderen een dag waarop ze al hun zorgen even kunnen vergeten, rondgereden worden in een bijzondere bolide en een te gek uitje hebben. En wellicht meer!

Stichting Drive for Life heeft als doel om onzichtbare jongeren, die niet volledig kunnen meedoen in de maatschappij, te helpen door hen een unieke ervaring te laten beleven. Hierdoor kunnen ze al hun zorgen even vergeten en onbezorgd kind zijn. We organiseren unieke uitjes en zorgen ervoor dat de kinderen in een bijzondere auto worden vervoerd worden. Daarnaast proberen wij een “olievlek” achter te laten die door lekt in mooie samenwerkingen. Hierbij moet je denken aan stagebedrijven, loopbaan hulp, maatjes etc en zelfs werk!

Onze vrijwilligers maken dit mogelijk. De kinderen worden van A naar B gereden in een te gekke bolide onder begeleiding van een heel motorteam en gaan vervolgens op pad om authentieke herinneringen te maken. Zo kunnen ze hun zorgen even vergeten en echt kind zijn.

Stichting Drive for Life kan niet bestaan zonder uw hulp. Wij zijn compleet afhankelijk van giften en donaties en draaien op vrijwilligers. Dus heeft u een bijzondere auto? Heeft u een leuke accommodatie voor een uitje of wilt u ons financieel steunen? Neem dan contact met ons op. Niet alleen wij, maar vooral de kinderen zullen u zeer dankbaar zijn!”
</em>

Wilt u hieraan bijdragen? Doneer dan uw borg!”

www.driveforlife.nl

Meer info? Veluweloop.nl/goede-doel

Posted in

Meest recente berichten

Inschrijvingen zijn geopend!

Je team nog niet compleet?

Aanmeldingen vrijwilligers zijn open!

Volgend jaar de Veluweloop organiseren? Kom naar de interesseborrel op 14 december!

De 41e Veluweloop zit er weer op!

Volg de Veluweloop live!

Reserveren kan t/m 7 oktober!

Nog 1 week om je in te schrijven…..

Doneer je borg-Steun Drive for Life!

Rabo Clubsupport: Steun de Veluweloop!