dfl

Doneer je borg-Steun Drive for Life!

Als evenement willen wij elk jaar ook graag wat terugdoen! Net als afgelopen jaar kun je je borg doneren aan Drive for Life!

Stichting Drive for Life komt op voor vergeten kinderen die wel een extra steuntje kunnen gebruiken, en werkt hard om met hen mooie/vette herinneringen te maken en ze een onvergetelijke dag te bezorgen. Daarnaast zorgen de vrijwilligers van Drive for Life er ook voor dat jullie een prachtige Veluweloop kunnen beleven met hun aandeel in het Verkeersregelaarsteam!

Hieronder licht Stichting Drive for Life verder toe wie zij zijn!

In Nederland zijn er meer dan 500.000 kinderen die hulp ontvangen of zorg nodig hebben; dat is 1 op de 12 kinderen! Ze zitten vaak in situaties waar zij zelf niet om gevraagd hebben en wonen in instellingen, werken op een zorgboerderij of ze moeten terugvallen op een jongerenwerker, voogd of zelfs pleeggezin. Ze staan er vaak alleen voor en dat zou niet zo moeten zijn, want het zijn vooral deze kinderen die het verdienen om oprechte aandacht te krijgen!

Stichting Drive For Life zet zich in om deze kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen met bijzondere autoritten waar ze even al hun zorgen kunnen vergeten. Hierbij gaat het niet alleen om die ene dag; Drive For Life verbindt jongeren met elkaar en met andere mensen uit ons netwerk om ze zo een beter perspectief op de toekomst te geven. Door samen op pad te gaan, leren ze nieuwe dingen over zichzelf en de wereld om hen heen, ontstaan er kansen op een stage, baan of komt er een mentor in hun leven etc. Dat zijn de dingen die ze de rest van hun leven met zich meedragen.

Deze kinderen hebben soms alleen een vuilniszak met wat persoonlijke spullen en het ontbreekt hen aan normale dagelijkse spullen zoals deodorant, maandverband of kleding. Alle kinderen krijgen van Stichting Drive For Life daarom ook een eigen ‘tas van de toekomst’ en we proberen de zorginstelling te voorzien van een goed gevulde sporttas voor groepsactiviteiten.

Stichting Drive For Life draait volledig op donaties/sponsoren en alle inkomsten worden ingezet voor de jongeren!

Alle borg donaties gaan naar Drive for Life, maar ook los daarvan kan gedoneerd worden en de stichting geholpen worden, via www.driveforlife.nl/geld-doneren/!

 

Meest recente berichten

Inschrijvingen zijn geopend!

Je team nog niet compleet?

Aanmeldingen vrijwilligers zijn open!

Volgend jaar de Veluweloop organiseren? Kom naar de interesseborrel op 14 december!

De 41e Veluweloop zit er weer op!

Volg de Veluweloop live!

Reserveren kan t/m 7 oktober!

Nog 1 week om je in te schrijven…..

Doneer je borg-Steun Drive for Life!

Rabo Clubsupport: Steun de Veluweloop!