Organisatiebestuur

Maak kennis met het bestuur van 2024 onder de zinspreuk: "get ready to race the wolf!"

Juleke

Lieve sportievelingen,

Mijn naam is Juleke, 2e jaars student Biologie aan de WUR. Met een glimlach op mijn gezicht mag ik zeggen dat ik voorzitter ben van de Veluweloop 2024. Sporten is een van de dingen in mijn leven die ik het liefst doe. Daarom ben ik lid van de surivalrun verenigingen Storm Outdoor in Deest en Woest in Wageningen. Ook geniet ik van racefietsen samen met Hellingproof, hardlopen door de mooie omgeving rondom Wageningen en krachttrainingen in de sportschool. Anderen zien sporten, of anderen motiveren om te sporten geven mij energie. Dat is waarom het organiseren van de Veluweloop mij zo enthousiast maakt.
Ik heb er enorm veel zin in en zal mij ervoor inzetten de Veluweloop dit jaar weer tot een succes te maken.

Zien we jullie ook op 12 oktober?

Hi sportievelingen!

Ik ben Iris, 19 jaar en ik zit nu in mijn tweede jaar van bedrijfs- en consumentenwetenschappen! Dit jaar neem ik de rol van secretaris op me! Ik heb vorig jaar mee gerend met de Veluweloop en ik vond het zo leuk om te doen, dat ik zelfs heb getwijfeld om bestuur te doen, aangezien ik dan niet zelf kon rennen :). Maar zelf zo’n evenement neer zetten met een groep anderen is natuurlijk ook fantastisch, dus ik heb er nu heel veel zin om de Veluweloop te organiseren! Naast hardlopen, tennis ik graag! Verder vind ik feestjes en naar de Rijn ook heerlijk! Ik heb er super veel zin in en ik hoop jullie ook!

Schrijf je vooral in en hopelijk tot 12 oktober!

DSC02611 Iris
DSC02645 Flyn

Hallo sportfanaten,

Ik ben Flyn de Boer, ik ben 20 jaar oud en nu tweedejaars Landschapsarchitectuur & Ruimtelijke Planning. Dit jaar ben ik de Penningmeester en de Commissaris Medewerkers van het organisatiebestuur. Dit houdt in dat ik alle zaken rondom de financiën zal beheren en daarnaast ook verantwoordelijk ben voor het werven en informeren van alle medewerkers/vrijwilligers die bij het evenement betrokken zijn. Ik doe zelf ook aan hardlopen en vind het daarom extra leuk om zo een grote estafettehardloopwedstrijd te mogen organiseren. Omdat ik erg geïnteresseerd ben naar hoe zo’n spektakel wordt georganiseerd en zelf meer hierover wil leren ben ik bij het bestuur gegaan.

Samen met mijn bestuursgenoten gaan we er een prachtig hardloopfeest van maken en hopelijk zie ik jullie allemaal op 12 Oktober!

Hey,

Ik ben Simone en ik zal voor deze 42e editie van de Veluweloop de rol van commissaris Sponsoring en Publiciteit op mij nemen. Ik ben 20 jaar oud en studeer momenteel de Bachelor Animal Sciences in Wageningen. Buiten het studeren houd ik ook erg van sporten. Naar de sportschool gaan, paardrijden, snowboarden, boulderen, een rondje hardlopen, van alles! Ik heb nog nooit meegedaan aan de Veluweloop, maar dat staat voor volgend jaar zeker op de planning! Ik kijk ernaar uit om dit avontuur aan te gaan en dit mooie jaarlijkse evenement te mogen organiseren samen met de andere bestuursleden!

Saimun
DSC02633 Martijn

Beste sportieveling!

Mijn naam is Martijn, ik ben 20 en dit jaar zal ik de functie commissaris wedstrijd op mij nemen. Naast mijn studie Bsc Biologie, waarvan ik nu in mijn 2e jaar zit, vind ik het leuk om te fietsen en hardlopen in de mooie omgeving van Wageningen om zo steeds weer te ontdekken wat de natuur hier te bieden heeft. Daarnaast ben ik ook wel bij voor een potje knotsbal, volleybal of voetbal bij de Bongerd. Na vorig jaar meegelopen te hebben met de Batavieren race en de Veluweloop leek het mij gaaf om zo'n evenement mede te organiseren. Ik heb hier dan ook veel zin in en ik hoop jullie 12 oktober te zien als loper, medewerker of toeschouwer tijdens de 42e editie van de Veluweloop!