Organisatiebestuur

Maak kennis met het bestuur van 2023 onder de zinspreuk: "get ready to race the wolf!"

Kaat Borstlap - Voorzitter
Kaat Borstlap - Voorzitter

Hey sportievelingen!

Ik ben Kaat, en met trots kan ik zeggen dat ik de voorzitter ben van het Veluwenloopbestuur 2023.

Onder mijn vrienden sta ik vooral bekend als: die ene persoon die altijd aan het sporten is. Ik moet toegeven dat dat niet helemaal gelogen is. Ik ben vaak te vinden bij WOEST, de survivalrun vereniging. Daarnaast ga ik altijd graag een potje tennissen en ben ik ook tennistrainer. En uiteraard hou ik ook heel erg van een rondje hardlopen.

Naast al dat sporten studeer ik Soil, water, atmosphere in Wageningen en ben ik ook vaak te vinden bij mijn studievereniging Pyrus.

Ik heb alvast erg veel zin om de Veluweloop een extra groot succes te maken dit jaar!

Ik hoop dat jullie er ook zin in hebben!

Hoi hoi!

Mijn naam is Martine, ik ben 19 jaar oud en dit jaar ga ik als secretaris er mede voor zorgen dat er weer een mooie Veluweloop wordt neergezet! Vorig jaar heb ik voor het eerst meegerend en ik vond het superleuk, en dat wil ik voortzetten! Op dit moment ben ik eerstejaars biologiestudent aan de WUR en, (met mooi weer,) als ik niet aan het hardlopen ben, ben ik te vinden op de tennisbanen bij Walhalla. Ik doe graag dingen met andere mensen en ik kan altijd wel overgehaald worden om iets nieuws te proberen. Daarnaast, als ik de tijd ergens vandaan kan toveren, speel ik graag piano.

Ik houd erg van sporten en buiten zijn in de natuur, dus wat dat betreft is de Veluweloop ideaal. We gaan er dit jaar weer een mooi spektakel van maken en ik hoop jullie op 14 oktober te zien!

Martine Figee - Secretaris
Martine Figee - Secretaris
Pepijn van Hees - Penningmeester
Pepijn van Hees - Penningmeester

Hallo sportievelingen

Mijn naam is Pepijn van Hees, ik ben 22 jaar oud en eerstejaars student van de master veerkrachtige landbouw- en voedselsystemen. En met trots kan ik mezelf dit jaar voorstellen als penningmeester van deze mooie commissie. Als penningmeester ben ik verantwoordelijk voor het financiële reilen en zeilen van de Veluweloop. Daarnaast, zal ik mijn steentje bij dragen waar mogelijk. Zelf doe ik aan allerlei sporten, hou ik van de natuur en ben ik meestal met vrienden en familie te vinden. De combinatie van sport, natuur en gezelligheid trekken mij dan ook aan tot de Veluweloop.

Samen zullen we 14 oktober zorgen voor een spectaculaire Veluweloop. Ik hoop jullie daarom ook allemaal dan te zien!

Hoi allemaal,

Mijn naam is Anna, ik ben 21 jaar oud en ik doe momenteel de master Voeding en Gezondheid. Dit 41e jaar van de Veluweloop zal ik de functies commissaris sponsoring en commissaris publiciteit vervullen. Hoewel ik zelf nog nooit heb meegedaan, kijk ik er wel heel erg naar uit om dit evenement met ons mooie bestuur neer te zetten. Dit omdat ik het zelf ook heerlijk vind om rondjes te rennen in de mooie omgeving van Wageningen. Daarnaast tennis ik, doe ik nog andere sporten als het uit komt en ben ik altijd te vinden voor wat gezelligheid. Ik hoop dat we dit jaar wederom een prachtig evenement kunnen laten plaatsvinden en ik kan niet wachten om iedereen daar te zien.

Liefs Anna

Anna te Lintelo - Commissaris Sponsoring en Publiciteit
Anna te Lintelo - Commissaris Sponsoring en Publiciteit
Jelle Timmerman - Commissaris Wedstrijd en Medewerkers
Jelle Timmerman - Commissaris Wedstrijd en Medewerkers

Beste Veluweloper!

Ik ben Jelle en dit jaar ben ik de Commissaris Wedstrijd en daarnaast vervul ik de taak van Commissaris Medewerkers. Naast mijn studie BSc Food Technology waar ik in het 3e jaar zit, ga ik graag hardlopen in de bossen rondom Wageningen, of stap ik op de racefiets of mountainbike om de natuur in te trekken, vaak met het doel om de nieuwe stukken van de mooie omgeving rondom Wageningen te ontdekken!

Na afgelopen jaar mee te hebben gedaan aan zowel de Batavierenrace als de Veluweloop merkte ik dat dit soort evenementen mij fascineren en dat ik in 2023 graag het bestuur van de Veluweloop wilde doen!

Hopelijk zie ik jullie in oktober als deelnemer, medewerker of toeschouwer om met z'n alleen een groot succes te maken van de 41e Veluweloop!