Veluweloopcamping

Veluweloopcamping

 

Het is dit jaar weer mogelijk om met een eigen tent te overnachten op de Veluweloopcamping. Dit is op het terrein van Sports Centre de Bongerd, waar ook de start en finish plaatsvindt. Overnachten is mogelijk van vrijdag op zaterdag én van zaterdag op zondag, dus zowel de dag vóór als de dag ván wedstrijd. Het tarief is € 6,- per persoon per nacht. Bij elke overnachting is een ontbijt inbegrepen de volgende ochtend! Overnachtingen reserveren kan via de reserveringen.

Op vrijdag ben je vanaf 20:00 welkom om je tent op te zetten en op zaterdag kun jij je tent laten staan. Op zondag moet de tent om 10:00 afgebroken zijn. De tijden voor het ontbijt vind je onder dagprogramma.

Alle benodigdheden (tent, slaapzak, luchtbed/matje etc.) dienen zelf meegenomen te worden. Zo bied dit je de perfecte mogelijkheid lekker te genieten van een mooie wedstrijd, heerlijke maaltijd en het Veluweloopfeest zonder je druk te maken over op tijd naar huis gaan.

Er zal een dixi aanwezig zijn waar je gebruik van kan maken ‘s nachts. Je kan douchen/opfrissen bij het aangelegen sportcentrum de Bongerd!