Feest

Als afsluiting van de Veluweloop is er een FEEST bij studentenvereniging SSR-W.

Zo kun je deze mooie dag spetterend afsluiten met je hele team. Het thema is “Plezier als een wild dier” dus trek je stoutste outfit uit de kast en laat het beest in je los! Vorig jaar was het feest een groot succes en het zal nu niet anders zijn. Het feest zal plaatsvinden na de prijsuitreiking ca.21.30-22.00 en duren tot in de late uren (3.00). 

Voor deelnemers en vrijwilligers zal er een shuttle busje aanwezig zijn die je van het sportcentrum naar de feestlocatie en terug brengt. Deze shuttle rijdt om 21.30, 0.00 en 3.00 heen en weer naar de Bongerd.

Mocht je niet uit Wageningen komen, geen probleem. Je kunt een tentje meenemen en na het feest overnachten op een sportveld bij sportcentrum de Bongerd. De volgende dag zal  er nog een lekker ontbijtje voor je klaarstaan.
Opgeven voor het feest en overnachting kan via het reserveringsformulier.
Via het facebook evenement kun je op de hoogte blijven van alle (nieuwe) informatie over het feest. Vergeet vooral niet aan te geven dat je komt!

Voor deelnemers en vrijwilligers zal er een shuttle busje aanwezig zijn die je van het sportcentrum naar de feestlocatie en terug brengt. 

Het adres van de feestlocatie is Generaal Foulkesweg 30, 6703 BS Wageningen.