IMG_2116 Def

Volgend jaar de Veluweloop organiseren? Kom naar de interesseborrel op 14 december!

Heb jij ook zo genoten van de Veluweloop en ben je student aan de WUR? Dan zijn we op zoek naar jou! 

We zien je graag op de interesseborrel op 14 december in de Sportspub van de Bongerd van 20:00-21:30 (aanmelden kan via het contactformulier op de homepagina of via veluweloop@veluweloop.nl)

Voor de organisatie van de 42e editie van de Veluweloop zijn opzoek naar nieuwe bestuursleden voor het Organisatiebestuur. Een bestuur bij de Veluweloop bestaat uit 5-8 personen die de volgende functies bezetten:

De Voorzitter, delegeert en ziet er op toe dat alle voorbereidingen op schema liggen, is het gezicht van de Veluweloop en springt bij waar nodig.

De Secretaris verzorgt het mailcontact met deelnemers, zorgt er voor dat de website up-to-date blijft en dat de inschrijvingen soepel verlopen. De Penningmeester maakt de begroting, en zorgt ervoor dat er geld wordt uitgegeven (en verdiend).

De Commissaris Wedstrijd is verantwoordelijk voor de route en houdt contact met de terreineigenaren en past het parcours aan waar nodig zodat de lopers in oktober weer kunnen genieten van een prachtige route over de Veluweloop.

Commisaris Vrijwilligers is zoals de naam al verraadt verantwoordelijk voor de vrijwilligers en zorgt voornamelijk voor de communicatie met vrijwilligers en de werving van de vrijwilligers, en dat is erg belangrijk, want zonder vrijwilligers kan de Veluweloop natuurlijk niet doorgaan!

Commissaris PR verzorgt de promotie van de Veluweloop, ontwerpt het promotie materiaal van de Veluweloop (posters, banners), houdt de sociale media bij en zorgt voor de exposure van de Veluweloop in bijvoorbeeld lokale kranten.

Commissaris Sponsoring heeft contact met ondernemers uit Wageningen en ver daar buiten om de vetste sponsordeals binnen te halen

Commissaris Entourage is verantwoordelijk voor het sfeerbeheer van de Veluweloop en organiseert bijvoorbeeld het feest in de Bunker, boekt de band bij Orion, de DJ of Radio (maar zorgt er ook voor dat de sfeer op Vredenoord goed blijft met voldoende toiletten).

Posted in

Meest recente berichten

Inschrijvingen zijn geopend!

Je team nog niet compleet?

Aanmeldingen vrijwilligers zijn open!

Volgend jaar de Veluweloop organiseren? Kom naar de interesseborrel op 14 december!

De 41e Veluweloop zit er weer op!

Volg de Veluweloop live!

Reserveren kan t/m 7 oktober!

Nog 1 week om je in te schrijven…..

Doneer je borg-Steun Drive for Life!

Rabo Clubsupport: Steun de Veluweloop!