Welkom bij de Veluweloop, de gezelligste en groenste estafetteloop van Nederland. Nu op de tweede zaterdag van oktober, komende editie zaterdag 13 oktober 2018 rennen teams met 12 enthousiaste hardlopers van Wageningen een rondje over de Veluwe en terug. Met veel verschillende etappes qua terrein en lengte is de Veluweloop de ideale estafetteloop waar echt iedereen van elk niveau aan mee kan doen.

De Veluweloop is de ideale gelegenheid om weer eens een dagje door te brengen met elkaar als alumni, om de eer van beste bedrijven team op te eisen, om andere studenten uit te dagen of gewoon om een traditie voort te zetten of te beginnen. Want het gaat niet alleen om het rennen, het gaat net zo goed om het gezellig samen zijn en het zwoegend een weg vinden naar de afterparty op de Bongerd. Ons geweldige entourageteam zorgt ervoor dat alles van koffie tot avondeten en van fiets tot barkruk op zijn plek staat. Om nog maar te zwijgen over de transformatie die de Bongerd doormaakt op zaterdag 13 oktober.

Er zijn veel redenen om mee te doen, maar het is vooral gewoon heel gezellig en fantastische leuk. Dus verzamel vrienden, familie of collega’s en kom 13 oktober 2018 naar Wageningen om lekker over de Veluwe te rennen.

Om van de komende Veluweloop ook weer een geslaagd evenement te maken, kunnen we niet zonder de hulp van veel vrijwilligers.
Bekijk hier de verschillende functies die je als vrijwilliger kunt doen.
Ook kun je natuurlijk de commissie komen versterken en plaatsnemen in een van de vier (sub) commissies: Wedstrijd, Entourage, Publiciteit of Coördinatie Medewerkers.
Neem daarvoor contact met ons op via e-mail: veluweloop@veluweloop.nl