Organisatie 2022

Maak kennis met de organisatiecommissie van 2022 onder de zinspreuk: "Conquering the Hills"

Zhi Min Cai - Voorzitter
Zhi Min Cai - Voorzitter

Hoi fanatieke lopers!

 

Mijn naam is Zhi, ik ben 22 jaar oud en ik heb vorig jaar de functie medewerkers behartigd.

Voor deze lustrumeditie mag ik deze mooie commissie aansturen als voorzitter! Waar ik het meeste tijd aan besteed is sporten en ook af en toe studeren. Als het mooi weer is ben ik altijd paraat om een potje te tennissen bij Walhalla of een rondje hardlopen in de uiterwaarden. Voor de rest ben ik altijd druk bezig als Biotechnologie student aan de WUR of een borreltje in de avond bij de studentenvereniging Franciscus. Omdat het een lustrum editie is gaan we het natuurlijk extra groot uitpakken voor zowel de deelnemers als vrijwilligers, dus dit jaar wil je niet missen! Ik hoop jullie dan ook allemaal te zien op 8 oktober!

Hoi allemaal!

Mijn naam is Femke, en dit jaar ga ik de rollen secretaris en commissaris wedstrijd vervullen. Ik zit nu in het eerste jaar van mijn Master Biologie en Bioinformatica. Ik heb zelf nooit meegedaan met de Veluweloop, maar het lijkt me superleuk. Ik vind het erg leuk om buiten te zijn en het lijkt me een leuk evenement. Ik hou me verder wel met wat sporten bezig. Voornamelijk turnen bij WSTV Split, alleen afgelopen jaar niet vanwege een knieblessure. Ik ben dus een beetje overgegaan op fitness en rennen voor nu. Daarnaast ben ik graag creatief bezig. Voornamelijk met verf, tekenen of keramiek, maar ik probeer zo nu en dan ook wat andere dingen. Ik kijk uit naar het event en hoop jullie daar te zien!

Femke Schreurs - Secretaris & Commissaris Wedstrijd
Femke Schreurs - Secretaris & Commissaris Wedstrijd
Dirk Wijnen - Penningmeester
Dirk Wijnen - Penningmeester

Hallo allemaal!!

 

Tijdens dit lustrum jaar van de Veluweloop zal ik als penningmeester verantwoordelijk zijn voor de geldstromen binnen de organisatie. We gaan er natuurlijk met z'n allen voor zorgen dat deze lustrum editie onvergetelijk zal zijn. Zelf ben ik vaak op de wielrenfiets te vinden op dagtochten of lange fietsvakanties. Ook hardlopend trotseer ik graag de mooie Gelderse natuur. Als 5de jaars food technology student zijn we helaas al bijna klaar met studeren, wel ben ik nog regelmatig bij studentenvereniging Franciscus te vinden.

Ik ben al helemaal klaar om deze 40ste editie van de Veluweloop een succes te maken en hopelijk zie ik jullie allemaal op 8 Oktober.

Mijn naam is Mirthe, dit jaar zal ik me bezighouden met de publiciteit van de 40e Veluweloop! Een lustrumjaar, dus dat moet zeker gevierd worden. Op dit moment zit ik in mijn 4e jaar van mijn bachelor voeding en gezondheid. Verder ben ik wekelijks te vinden in de Wageningse bossen om een rondje hard te lopen en kun je me vinden voor een borrel bij de studentenvereniging Franciscus. Vorig jaar heb ik voor het eerst mee gedaan aan de Veluweloop en dat heeft me zo enthousiast gemaakt dat ik het dit jaar graag wilde organiseren om ditzelfde enthousiaste gevoel over te brengen op anderen. De mensen, de omgeving en vooral de gezellige sfeer die deze loop met zich mee brengt trokken mij erg aan. Om deze redenen hoop ik jullie dan ook allemaal op 8 oktober te zien voor een nieuwe mooie lustrumeditie van de Veluweloop. Tot dan!!

Liefs Mirthe

Mirthe Gijsbers - Commissaris Publiciteit
Mirthe Gijsbers - Commissaris Publiciteit
Joran de Bie - Commissaris Sponsoring & Medewerkers
Joran de Bie - Commissaris Sponsoring & Medewerkers

Hallo allemaal!

 

Mijn naam is Joran de Bie en ik doe de master klimaatwetenschappen aan de Wageningen Universiteit. Verder ben ik actief hardloper bij de studentenatletiekvereniging Tartlétos.

Ik heb in 2018 al deelgenomen aan de Veluweloop namens Tartlétos en in 2019 was ik wedstrijdfietser voor de organisatie.

Vorig jaar vervulde ik de functie commissaris wedstrijd in de organisatie. Met die ervaring ga ik mijn tweede commissiejaar in als commissaris sponsoring én medewerkers.

Ik hoop dat we in ons 8e lustrumjaar een groots evenement neer kunnen zetten!

 

Tot 8 oktober!