Yvet Renkema - Voorzitter
Yvet Renkema - Voorzitter

 

Hoi lieve lopers en natuurliefhebbers,

Dit jaar mag ik deze mooie commissie aansturen! Omdat dat wij allen, behalve Joran, nog nooit de Veluweloop hebben gelopen, zullen wij met een frisse blik het evenement gaan organiseren én verduurzamen. Zelf houd ik van een spontaan rondje hardlopen in de bossen achter mijn huis, maar op een loopband zal je me niet snel tegenkomen. Even lekker de natuur in is waar het bij mij vooral om draait. Daarnaast doe ik graag aan muurklimmen en besteed ik uiteraard veel tijd aan de studie. Ik ben momenteel namelijk met mijn scriptie bezig om zo de bachelor agrotechnologie af te ronden. In de avonden ben ik vooral te vinden bij SSR-W waar ik het mezelf redelijk druk maak met mijn jaarclub, Dispuut en commissie. Met al die verworven kennis kan het natuurlijk niet anders; de 39ste editie van deze geweldige estafetteloop wordt mooier dan ooit tevoren! Tot zaterdag 9 oktober

 

Hoi allemaal!
Mijn naam is Julia en ik ben 22 jaar. Het komende jaar ben ik de secretaris van de Veluweloop commissie. Na het afronden van mijn bachelor in Wageningen en ben dit jaar met de master Food Technology begonnen. In mijn vrije tijd wandel ik graag in de natuur of geniet ik van een goed boek. Daarnaast gaat als wedstrijdroeier een groot deel van mijn vrije tijd naar sport. Ik heb veel verschillende sporten in mijn leven beoefend, waaronder veel hardlopen. Ik doe dit nog steeds erg graag als het even kan. Ik kijk er erg naar uit om dit jaar een mooie wedstrijd neer te zetten in de prachtige Veluwe. Ik zie je op zaterdag 9 oktober!

 

Julia Suijs - Secretaris
Julia Suijs - Secretaris
Thomas Moolenaar - Treasurer
Thomas Moolenaar - Treasurer

 

Hey allen! Als penningmeester ga ik dit jaar over de kas van de Veluweloop. Mijn doel is dat we deze bijzondere editie nog bijzonderder maken en, net als jullie lopers, er helemaal voor gaan! Dit pakken we natuurlijk duurzaam aan (want goedkoop, is duurkoop!), met oog voor de mooie natuur waar wij onze loop elk jaar in mogen houden. Deze doelstellingen combineer ik met een master Plant Science en Management, Economics & Consumer studies, want natuur en economie hebben meer gemeen dan men denkt! Regelmatig kan je me zien zweten in de arboreta en bossen van Wageningen, of in de squash-hallen, tennisbanen en sportzalen van de Bongerd. Verder doe ik graag aan saxofoon spelen in een bandje (misschien heb je ons gespot tijdens de Veluweloop van 2019?) en breng ik tijd door bij Navigators Wageningen. Al met al heb ik erg veel zin in het voorbereiden en organiseren van de 39e Veluweloop, en kijk ik al helemaal uit naar 9 oktober! Zie je dan!

 

Hoi! Mijn naam is Laura, ik ben 22 jaar oud en ben dit jaar verantwoordelijk voor de sponsoring van de Veluweloop. Ik heb recentelijk de opleiding Economie en Beleid afgerond en loop momenteel stage bij het CBS. Sporten is altijd al erg belangrijk geweest voor me! Ik squash graag, speel al bijna mijn hele leven korfbal (ook met veel plezier hier in Wageningen bij WSKV Débaldérin) en ben groot fan van de Batavierenrace. Aan de Veluweloop heb ik nog nooit meegedaan, maar door de prachtige route en alle gezelligheid eromheen, lijkt het me een ontzettend leuk evenement om te organiseren! De Veluwe is een prachtig gebied waar ik van jongs af aan al graag wandel. Ik hoop jullie dan ook allemaal te zien op 9 oktober en heb er zin in!

Laura Egelmeers - Commissaris Sponsoring
Laura Egelmeers - Commissaris Sponsoring
Sofie van Hemmen - Commissaris Publiciteit
Sofie van Hemmen - Commissaris Publiciteit

Hoi allemaal!

Mijn naam is Sofie en ik zal me dit jaar bezighouden met de Publiciteit van dit mooie evenement. Ik studeer momenteel (ook) voor mijn master in Food Technology en hou dan ook van alles wat met eten te maken heeft. Zo experimenteer ik in mijn vrije tijd graag met fermenteren. Verder hou ik van creatief bezig zijn en lekker buiten sporten in de natuur. Of dat nu fietsend langs de rivieren is of hardlopend door de bossen. Gelukkig is Wageningen omringd door prachtige natuur. Dus ook al heb ik nog nooit heb meegedaan met de Veluweloop, ik heb er erg veel zin in, om een mooi evenement neer te zetten. Hopelijk zie ik jullie allemaal 9 oktober voor weer een mooie editie van de Veluweloop!

 

Hoi fanatieke lopers!

Mijn naam is Zhi en ik ben dit jaar jullie vrijwilligerscoördinator van de 39e Veluweloop! Ik ben 21 jaar oud en waar ik het meeste tijd aan besteed is sporten (en studeren). Als het mooi weer is ben ik altijd paraat om een potje te tennissen bij Walhalla of een rondje hardlopen in de uiterwaarden. Voor de rest ben ik altijd druk bezig als Biotechnologie student aan de WUR of een borreltje in de avond bij de studentenvereniging Franciscus. Ondanks alle coronamaatregelen gaan we ons best doen om een super leuk evenement neer te zetten voor de lopers en ik ga extra mijn best doen om het net zo leuk te maken voor de vrijwilligers! Ik hoop jullie dan ook allemaal te zien op 9 oktober als loper of vrijwilliger!

Zhi Min Cai - Commissaris Medewerkers
Zhi Min Cai - Commissaris Medewerkers
Joran de Bie - Commissaris wedstrijd
Joran de Bie - Commissaris wedstrijd

 

Hallo allemaal!

Mijn naam is Joran de Bie en ik doe een fulltime bestuursjaar bij Sportstichting Wageningen Universiteit Thymos. Daar ben ik penningmeester, maar bij de Veluweloop vervul ik de functie commissaris wedstrijd. Ik heb in 2018 al deelgenomen aan de Veluweloop namens Tartlétos en in 2019 was ik wedstrijdfietser. Daardoor ken ik het parcours al best aardig. Dat komt zeker goed van pas bij mijn taak. Verder maak ik het parcours coronaproof als dat nodig is, want we weten nog niet wat de maatregelen zijn voor oktober. Ik hoop dat we dit jaar een mooi evenement neer kunnen zetten.

Tot 9 oktober!

 

Heyhoi,

Mijn naam is Esmée de Bruijne, ik ben 21 jaar oud en dit jaar vervul ik de functie commissaris entourage binnen de Veluweloop commissie. Ik zit momenteel in het derde jaar van de bachelor Bedrijfs- en Consumentenwetenschappen. Naast studeren ben ik vaak ook druk aan het sporten. Zo hou ik enorm van hardlopen en zijn rondjes door de uiterwaarden en het arboretum favoriet. Ook kan je mij sinds kort op de wielrenfiets spotten.

Naast al het sporten en studeren ben ik ’s avonds ook altijd in voor een borreltje op de kroeg bij studentenvereniging Franciscus.

Ook al heb ik zelf nog nooit meegedaan aan de Veluweloop ga ik er alles aan doen om er een groot feest van te maken op 9 oktober!

Tot dan!

Esmée de Bruijne - Commissaris entourage
Esmée de Bruijne - Commissaris entourage