Organisatiecommissie 2020

Maak kennis met de organisatiecommissie van 2020 onder de zinspreuk: "Hesje, boompje, feestje".

De organisatiecommissie van 2020 probeerde op 10 oktober 2020 een evenement te organiseren toen het coronavirus in de tweede golf kwam. De OC had een alternatieve Veluweloop bedacht en uitgewerkt, waar de maximale capaciteit van 60 teams voor was aangemeld. Lees meer.

 

Had het evenement iets eerder op de rol gestaan, had het kunnen plaatsvinden in aangepaste vorm, maar helaas mocht het niet zo zijn. 2020 gaat de boeken in als een jaar zonder Veluweloop.

Thomas Vogelaar - Voorzitter
Thomas Vogelaar - Voorzitter

Hallo allemaal!

Mijn naam is Thomas Vogelaar en heb dit jaar de eer om voorzitter van de organisatiecommissie te zijn, na het zijn van penningmeester tijdens de vorige editie. Ik ben 21 lentes jong en zit in het eerste jaar van de MSc van Food Technology. Ik heb een groot hart voor sport en doe dan ook aan hardlopen (bij Tartlétos), tennis (en borrelen bij Walhalla) en in mijn vrije tijd doe ik ook nog aan squash, zwemmen en wielrennen. Na vorig jaar allemaal meegemaakt te hebben hoe de organisatie in elkaar steekt, kon ik het eigenlijk niet laten om er nog een keer voor te gaan. Ik kan niet anders zeggen dan dat de Veluweloop een prachtig evenement is en dat ik er enorm naar uitkijk om dit jaar weer de organisatie te verzorgen.

Tot 10 oktober!

Hi, mijn naam is Noortje.

Ondanks dat ik vaak maar sporadisch sportief ben, zeg ik nooit nee tegen een sportieve ervaring. In mijn jeugd heb ik gehockeyd en paardgereden, maar tegenwoordig doe ik met vrienden mee aan de knotsbal competitie. Als het even kan, doe ik ook graag aan snowboarden en windsurfen. Daarnaast, als ik op het strand ben neem ik graag een kite van 2 of 3 meter breed mee. Iets wat ik graag nog wil leren is kitesurfen en surfen. Naast deze sportiviteit, heb ik een grote passie voor eten. Ik studeer dan ook levensmiddelen technologie, met de specialisaties in product ontwerp en gastronomie. Daarbuiten werk ik in de horeca en ben ik bezig met kombucha brouwen, zowel thuis als op werk. Ik ben altijd opzoek naar leuke projecten en activiteiten, en zo ben ik ook bij de Veluweloop commissie uitgekomen. Ik kijk er erg naar uit om van de 39e editie een groot succes te maken!

Noortje Giesbers - Secretaris
Noortje Giesbers - Secretaris
Renate Wit - Penningmeester
Renate Wit - Penningmeester

Hey!
Mijn naam is Renate Wit en ben bezig met mijn master Nutrition and Health aan de Wageningen Universiteit en de master Health Sciences aan de Vrije Universiteit Amsterdam. In het dagelijks leven ben graag aan het hardlopen en ik heb een grote liefde voor lekker eten (koken). Na het succes van de Veluweloop vorige jaar lijkt mij ontzettend leuk om nog een keer zo’n mooie hardloopwedstrijd in de natuur te mogen organiseren. Dit jaar ben ik penningmeester en houd ik me dus voornamelijk bezig met de financiën. Hopelijk zien we dit nog meer gelukkige teams dan vorige jaar en maken we met z’n allen een succes van deze mooie hardloopwedstrijd. Tot 10 oktober!

Hoi!

Mijn naam is Roos van ’t Spijker en ik doe samen met Daan de publiciteit voor de Veluweloop. Ik ben momenteel masterstudent Voeding & Gezondheid aan de WUR. Ik heb een liefde voor sporten in het algemeen, en in mijn vrije tijd beoefen ik dan ook een scala aan sporten, van zwemmen tot squash. Het organiseren van een groot sportevenement als de Veluweloop lijkt me ook ontzettend gaaf, en ik vond het daarom ook super om gevraagd te worden voor deze commissie! De Veluweloop heb ik zelf nog nooit gelopen, maar ik kijk er ontzettend naar uit om deze editie iets moois op te zetten.

Tot 10 oktober!

Roos van 't Spijker - Commissaris Publiciteit
Roos van 't Spijker - Commissaris Publiciteit
Daan Reijnen - Commissaris Publiciteit
Daan Reijnen - Commissaris Publiciteit

Hallo allemaal!

Mijn naam is Daan Reijnen. Ik ben 21 jaar en studeer gezondheid en maatschappij. In de Veluweloopcommissie ben ik samen met Roos verantwoordelijk voor de PR. Ik ben niet alleen onderdeel van de Veluweloopcommissie maar ben ook actief bij de studentenatletiekvereniging van Wageningen, Tartlétos. Ik ben fanatiek hardloper, dus zodra ik een kamer in Wageningen had gevonden ben ik lid geworden van Tartlétos. Na een tijdje werd ik gevraagd voor de Veluweloopcommissie van 2018. De afgelopen twee jaar vond ik het zo leuk dat ik ga beginnen aan mijn derde jaar als commissielid.

Ik hoop jullie allemaal te zien op zaterdag 10 oktober!

Hoi!

Dit jaar zit ik voor de tweede keer in de commissie! Dit keer ben ik verantwoordelijk voor de sponsoring. Ik zit in het eerste jaar van mijn master Climate Studies. Lang voor ik begon met studeren was ik al bij de Veluweloop om mijn ouders aan te moedigen. Ik heb een grote passie voor sport in het algemeen en daar is hardlopen een groot onderdeel van. Tot nu toe heb ik als student ieder jaar met veel plezier meegedaan aan de Batavierenrace, maar aan de Veluweloop heb ik nog nooit meegedaan. Desondanks ben ik erg enthousiast, mede door de mooie route die alle teams afleggen. Voor mij maakt de prachtige natuur op de Veluwe dit evenement extra bijzonder. Ik kijk al uit naar aankomende editie en samen met de commissie willen we er weer iets moois van maken!

Jeroen Sonnemans - Commissaris Sponsoring
Jeroen Sonnemans - Commissaris Sponsoring
Luc van Bommel - Commissaris Medewerkers
Luc van Bommel - Commissaris Medewerkers

Hallo allemaal!

Mijn naam is Luc van Bommel. Ik ben 23 jaar en in 2020 ben ik de medewerkerscoördinator van de 39e Veluweloop. Dit houdt in dat ik in direct contact sta met de mensen die dit evenement mogelijk maken. Verder zorg ik dat alle vrijwilligers goed geïnstrueerd zijn en dat ze over de juiste materialen beschikken.

In het studiejaar 2019-20 ben ik in Wageningen begonnen aan de master Climate Studies. Ik hou van sport vanwege de fysieke inspanning en de competitiviteit. Sinds kort loop ik recreatief hard en dan het liefst in een mooie, groene omgeving. Daarom hoefde ik niet lang na te denken toen ik gevraagd werd om bij de organisatiecommissie van de Veluweloop te komen, want ik vind het ook heel gezellig om met een leuke groep mensen een mooi evenement neer te zetten. Ik kijk uit naar komende editie van de Veluweloop en hopelijk zien we elkaar op zaterdag 10 oktober!

Hallo!

Mijn naam is Wouter Aben en dit jaar zit ik ook in de organisatiecommissie. Als Commissaris wedstrijd ben ik dit jaar verantwoordelijk voor de route.  Met slechts 1 deelname is de Veluweloop nog relatief nieuw voor mij, het hardlopen en de Veluwe daarentegen zijn voor mij een wel een stuk bekender terrein.  Studerend en wonend in Wageningen ben ik in vrije uren regelmatig hardlopend in de bossen bij Wageningen te vinden, ook trek ik er met de racefiets graag verder op uit, waarbij het een voorrecht is de Veluwe binnen bereik te hebben. Dit zorgt er dan ook voor dat ik er veel zin in heb om mee te werken aan de komende editie van de Veluweloop!

Wouter Aben - Commissaris Wedstrijd
Wouter Aben - Commissaris Wedstrijd
Floris Dautzenberg - Commissaris Wedstrijd
Floris Dautzenberg - Commissaris Wedstrijd

Hoi allemaal!

Mijn naam is Floris Dautzenberg, ik ben 22 jaar oud en bezig met mijn bachelor Moleculaire Levenswetenschappen. Dit jaar heb ik de eer om één van de commissieleden te zijn die de nieuwe functie Commissaris Wedstrijd om zich mag nemen. Ik houd erg veel van organisatorische- en bestuurstaken en daarom is dit ook niet de eerste commissie waarmee ik ben gestart. Twee jaar geleden heb ik namelijk een jaar lang open feesten georganiseerd met de Externe Activiteiten Commissie bij SSR-W. Daarnaast ben ik op dit moment de penningmeester van G.T.C. Walhalla. Als sport doe ik dan ook vooral tennis. Hardlopen doe ik eigenlijk bijna nooit, maar ik heb wel twee keer meegedaan aan de Batavierenrace en dat vond ik erg leuk om te doen. Toen Jeroen en Thomas mij vroegen of ik ook weleens had overwogen om in de organisatiecommissie van de Veluweloop te gaan, merkte ik dat ik daar nooit bij stil had gestaan. Echter sta ik altijd open voor nieuwe organisatie-ervaring en dit is weer iets heel anders dan ik hiervoor heb gedaan. Vandaar dat ik ook bij de commissie ben gegaan. Ik ben benieuwd wat het organiseren van de Veluweloop mij voor ervaringen gaat opbrengen. Ik hoop veel mooie momenten met mijn commissiegenoten te gaan beleven en er veel van te leren. Het zou geweldig zijn als we er met de hele commissie er een prachtig evenement van kunnen maken dit jaar en ik hoop veel teams te zien! Tot zaterdag 10 oktober!