Organisatiecommissie 2019

Maak kennis met de organisatiecommissie van 2019 onder de zinspreuk: "Nature is calling".

 

De organisatiecommissie van 2019 organiseerde de 38e editie van de Veluweloop op 12 oktober 2019. Met een teamaantal van 91 was het een drukbezochte Veluweloop.

Jeroen Sonnemans - Voorzitter
Jeroen Sonnemans - Voorzitter

Hallo,

Dit jaar heb ik de grote eer om voorzitter te zijn van de Veluweloop! Na een jaar bestuur bij SWU Thymos ben ik hier terecht gekomen. Ik zit in het laatste jaar van mijn bachelor Bodem, Water, Atmosfeer. Lang voor ik begon met studeren was ik al bij de Veluweloop om mijn ouders aan te moedigen. Ik heb een grote passie voor sport in het algemeen en daar is hardlopen een groot onderdeel van. Tot nu toe heb ik als student ieder jaar met veel plezier meegedaan aan de Batavierenrace, maar aan de Veluweloop heb ik nog nooit meegedaan. Desondanks ben ik erg enthousiast, mede door de prachtige route die alle teams afleggen. Voor mij maakt de prachtige natuur op de Veluwe dit evenement extra bijzonder.

Ik kijk al uit naar aankomende editie en samen met de commissie willen we er weer iets moois van maken!

Hallo!

Mijn naam is Thijs de Klein, ik ben 24 jaar en bezig aan het laatste jaar van de Master Earth & Environment. Eigenlijk ben ik voornamelijk een fanatiek voetballer, maar ik loop ook recreatief hard en ben regelmatig op de wielrenfiets of mountainbike te vinden in de prachtige omgeving van Wageningen. Af en toe loop ik een wedstrijd, en dan voornamelijk de langere afstanden. Het mooie aan hardlopen vind ik de combinatie van fysieke uitdaging en genieten van de natuur, iets wat bij de Veluweloop ook erg naar voren komt. Het lijkt me dan ook erg mooi om dit evenement mee te helpen organiseren! Ik zal dit jaar de rol van secretaris vervullen, en me voornamelijk met de inschrijvingen bezighouden.

Ik kijk in ieder geval erg uit naar zaterdag 12 oktober; graag tot dan!

Thijs de Klein - Secretaris
Thijs de Klein - Secretaris
Thomas Vogelaar - Penningmeester
Thomas Vogelaar - Penningmeester

Hey! 

Mijn naam is Thomas Vogelaar en ik ben penningmeester van de Veluweloopcommissie. Ik ben 20 jaar en heb afgelopen zomer de bachelor Food Technology afgerond in Wageningen. In mijn middelbare schooltijd heb ik aan atletiek gedaan bij Swift in Roermond, maar toen ik eenmaal genoeg had van alle werponderdelen ben ik fanatiek gaan hardlopen in mijn eigen tijd. Toen ik werd gevraagd voor de organisatiecommissie, ben ik de uitdaging meteen aangegaan, omdat het me heel interessant leek om te zien hoe de organisatie in elkaar steekt.

Tot 12 oktober allemaal!

Hallo, sportfanaten!

Mijn naam is Esmeralda Wijnsma, ik ben 22 lentes jong en BSc-student Nutrition & Health. In tegenstelling tot de rest van de commissie, hardloop ik zelf niet. Ik ben echter wel heel erg geïnteresseerd in sport en het organiseren van dit soort evenementen. Ik ben in februari begonnen met paaldansen bij WSPV Allegra en ga volgend collegejaar een bestuursjaar bij SWU Thymos doen. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om iets te creëren en ben graag onderdeel van een organisatie met een doel. Dus toen ik werd gevraagd om de 38e Veluweloop te organiseren, kon ik uiteraard geen nee zeggen.

Dit jaar zal ik samen met Matthijs verantwoordelijk zijn voor de PR. Dat betekent dat ik de flyers, posters, spandoeken, etc. ga maken en dat ik mij bezig ga houden met onze sociale media-accounts (Facebook en Instagram: @veluweloop).

Ik kijk ernaar uit iedereen terug te zien op 12 oktober!

Esmeralda Wijnsma - Commissaris publiciteit
Esmeralda Wijnsma - Commissaris publiciteit
Matthijs Herpers - Commissaris publiciteit
Matthijs Herpers - Commissaris publiciteit

Hey!

Ik ben Matthijs Herpers, en dit jaar ben ik commissielid Promotie. Ik onderhoud de website en verzorg een deel van de (online) promotie. Vorig jaar zat ik ook in de Veluweloopcommissie als medewerkerscoördinator. Met hardlopen en atletiek ben ik niet onbekend. Sinds mijn vroege jeugd ben ik een recreatieve hardloper. Eerst bij de atletiekclub GAC Gemert, en tijdens mijn studietijd bij WAV Tartlétos, waar ik in 2014-2015 onderdeel was van het bestuur “Hakuna Matata”. Hierin bekleedde ik de positie van Wedstrijdsecretaris-thuis. Naast hardlopen houd ik ook veel andere sporten, ben ik gek op voeding, koken, muziek luisteren en gezelschapsspellen. Ik hoop dit jaar aan heel veel mensen te kunnen laten zien hoe leuk de Veluweloop is. Een hardloopestafette zoals de Veluweloop is zo uniek en bijzonder om in teamverband te beleven.

Schrijf je (wederom) in en geniet van het hardlopen, de natuur en gezellige sfeer!

Hoi! 

Mijn naam is Renate Wit en ben bezig met mijn master Nutrition and Health aan de Wageningen Universiteit. In het dagelijks leven ben graag aan het hardlopen en ik heb een grote liefde voor lekker eten (koken). Hardlopen doe ik nog niet zo lang, maar toen ik gevraagd werd voor een plek in de commissie van de Veluweloop heb ik al snel ja gezegd. Het lijkt mij ontzettend leuk om zo’n mooie hardloopwedstrijd in de natuur te mogen organiseren. Ik houd me voornamelijk bezig met de sponsoring, want zonder sponsoren geen evenement! Hopelijk zien we dit jaar weer veel teams en maken we met z’n allen een succes van deze mooie hardloopwedstijd.

Tot 12 oktober!

Renate Wit - Commissaris Sponsoring
Renate Wit - Commissaris Sponsoring
Koen Jansen - Commissaris Medewerkers
Koen Jansen - Commissaris Medewerkers

Hoi!


Ik ben Koen Jansen, de medewerkerscoördinator van de Veluweloop 2019! Dat betekent dat ik het eerste aanspreekpunt ben voor de mensen die dit evenement mogelijk maken! Ik zorg ervoor dat de vrijwilligers weten wanneer en waar zij worden verwacht. Naast het op de juiste plek zijn zorg ik er ook voor dat ze goed geïnstrueerd zijn en de benodigde spullen voor ze klaar staan; vooraf, tijdens en na afloop van het evenement. 


Ik ben op dit moment master student Earth and Environment en heb hiervoor bos- en natuurbeheer gedaan. Verder loop ik al vanaf mijn 7e en hou ik heel erg veel van organiseren en gezelligheid. De perfecte combinatie voor de Veluweloop. Eigenlijk ben ik vooral een baanatleet, maar er zijn twee evenementen waar ik een uitzondering voor maak: de Batavierenrace en de Veluweloop, waarvan ik de laatste toch net even iets leuker vind. Al op mijn 8e deed ik voor het eerst mee en inmiddels heb ik denk ik tien edities van dit schitterende hardloopevenement meegemaakt. Bij de Veluweloop komen al mijn hobby’s samen: de prachtigste afwisselende natuurgebieden, hardlopen en de competitieve maar toch relaxte teamsfeer. Met veel plezier heb vorig jaar met een groot aantal andere leuke mensen een stap gezet om de Veluweloop wat te verjongen. Mijn doel voor dit jaar is de studenten nog wat verder te betrekken door een groot deel van de vrijwilligers te werven onder studenten.

Hoi allemaal!

Mijn naam is Daan Reijnen. Ik ben 20 jaar en studeer gezondheid en maatschappij. Komende Veluweloop ben ik verantwoordelijk voor de route. Mijn grootste taak is het aanvragen van de vergunningen. Ik ben niet alleen onderdeel van de Veluweloop commissie maar ben ook actief als penningmeester is het bestuur van Tartlétos. Ik ben fanatiek hardloper, dus zodra ik een kamer in Wageningen had gevonden ben ik lid geworden van Tartlétos. Na een tijdje werd ik gevraagd voor de (vorige) Veluweloop commissie. Ik vond het heel erg leuk om zo'n grote estafetteloop te organiseren, dus besloot ik het nog een jaar te doen.

Ik hoop jullie allemaal op zaterdag 12 oktober te zien!

Daan Reijnen - Commissaris Route
Daan Reijnen - Commissaris Route