Autoroute

Routebeschrijving

De route van 2019 kunt u hier downloaden. De fiets- en auto route staan onderin het bestand na de etappe uitleg. 

Bij autoteams is het gebruikelijk dat er met 2 auto’s of busjes wordt gereden. De ene auto gaat naar de finish van de even etappes, de andere auto naar die van de oneven etappes. Beide auto’s komen naar de VZP’s.

Download de autoroute voor een gedetailleerde routebeschrijving om naar de diverse wisselpunten te rijden. De beschrijvingen uit het programmaboekje met eventuele errata zijn leidend!
In de routebeschrijving zijn steeds 2 mogelijkheden. Men kan vanaf het WP naar het volgende WP rijden, of 1 of meerdere WP’s overslaan. Bij de splitsing van de routes via een WP en langs het WP staat dit vetgedrukt aangegeven. De rechterkolom gebruik je om een WP aan te doen, de linkerkolom om een WP over te slaan. Waar slechts één kolom is aangegeven, vallen de routes samen.

Tips:

  • Lees goed je kilometerteller af als afstanden staan aangegeven. Vanaf 0,0 wordt steeds opnieuw begonnen met tellen.
  • Lees altijd één of twee aanwijzingen vooruit. Volg aanwijzingen in de routbeschrijving en van politie en/of medewerkers op.
  • Inritten van particulieren en doodlopende wegen gelden, tenzij anders vermeld, niet als weg.
  • Een gedetailleerde kaart is handig, b.v. de kaart voor vakantie en vrije tijd: Midden- en Zuid-Veluwe, ANVW-media schaal 1:50.000.
  • Verzin zelf geen alternatieve routes!

Gebruikte afkortingen:
LA : linksaf
RA : rechtaf
RD : recht door
VKL: verkeerslicht(en)
PS : paddestoel
WP : wisselpunt
VZP: verzamelpunt