Simon Vroemen

Europees recordhouder 3000m steeple chase, tweevoudig Olympisch finalist 3000m steeple chase en 15-voudig Nederlands kampioen steeple chase

Simon Vroemen

Simon Vroemen

De Veluweloop. Soms zeggen daden meer dan woorden. Dus ik sta voor de keuze; of ik ga hier een heel lang stukje schrijven, of ik laat u in het kort mijn daden zien. Ik kies voor het laatste.

Het is nu 2019. Ik begon met studeren in 1987. Dat is 32 jaar geleden. De Veluweloop is een paar jaar niet doorgegaan en misschien heb ik op het hoogtepunt van mijn sportcarrière een paar keer de Veluweloop moeten laten schieten om in Monaco of waar dan ook een wedstrijd te lopen.

Kortom: dit jaar wordt mijn 25-jarig Veluweloop jubileum!!! En dat gaat gevierd worden door een overwinning van De Jonge Honden op de Blaaskaken.

Bij voorbaat wil ik de organisatie en alle vrijwilligers die deze overwinning mogelijk gaan maken hartelijk danken. En alle andere deelnemers een heel prettige dag toewensen door de mooie natuur rond Wageningen.

Op naar mijn 50ste jubileum!

Simon Vroemen

Terug naar Ambassadeurs.

1 Response to Simon Vroemen

 1. Henk Gommer schreef:

  Tja het is duidelijk dat Simon inclusief de rest van de jonge honden op hun lauweren is gaan rusten. Dat mag, maar wij zijn nog niet zover:

  Uitslag 35e Veluweloop:
  9 Ir. Blaaskaak 6:37:35

  11 De Jonge Honden 6:42:42

  Succes volgend jaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *