Martin Kropff

Director General CIMMYT (International Maize and Wheat improvement Center) and professor and former Rector Magnificus Wageningen Universiteit en Research centre.

Martin Kropff

Martin Kropff

De start en finish vinden plaats op ons universitair sportcentrum De Bongerd en veel van onze medewerkers, studenten en alumni helpen bij de organisatie of lopen mee. Het past ook mooi bij ons motto For Quality of Life: sport draagt daar zeker aan bij en gezellig samen sporten des te meer. Net als in de wetenschap gaat het om zoeken naar de grenzen: de grens van je eigen kunnen. Het gaat ook in beide gevallen om doorzettingsvermogen dat nodig is om het doel te bereiken.

Wageningen UR en de Veluweloop willen beide bijdragen aan een gezonde levensstijl. Graag geef ik een compliment aan de organisatoren en vrijwilligers die dit reusachtige evenement dit jaar toch maar van de grond hebben gekregen. Het is die Wageningse hands on mentaliteit die keer op keer tot prachtige resultaten leidt. 

Voor veel alumni immers is de Veluweloop ook een herinnering aan de tijd dat ze met hun afdeling, vereniging of bestuur deelnamen. Ik hoop dan ook van harte veel van onze alumni tijdens de loop te treffen. We zullen dit jaar een speciale prijs in het leven roepen voor het snelste alumniteam. Een extra incentive dus om het beste Wageningse beentje voor te zetten. Ik kan me overigens voorstellen dat voor velen geldt dat meedoen belangrijker is dan winnen. De Veluweloop is een fantastisch mooie estafetteloop door een van de mooiste gebieden van Nederland waar je lopend kunt genieten van de natuur. Ik wens alle lopers, begeleiders en organisatoren veel succes en een heel sportieve dag toe. Dit jaar kan ik er niet bij zijn omdat ik in Mexico woon. Toch ben ik er in gedachten bij en wens jullie veel plezier en succes!

Martin Kropff

Terug naar Ambassadeurs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *