Henri ten Klooster

Hoofd Sport Centre De Bongerd

Henri ten Klooster

Henri ten Klooster

De Veluweloop heeft een bijzondere historie; van protestactie tegen de Batavierenrace naar een evenement dat meer is dan alleen een estafette.

Uiteraard moet bij deze estafetteloop iedere deelnemer een persoonlijke inspanning leveren, maar het samenvoegen van alle individuele prestaties, de gezamenlijkheid, levert de uiteindelijke prestatie.

De meerwaarde van samenvoeging zien we ook in de combinatie van de prachtige natuur van de Veluwe in combinatie met een sportevenement; wat is er mooier dan door deze prachtige natuur te lopen en te fietsen. Het geeft ook nog eens een prachtige invulling van het begrip duurzaamheid!

De Veluweloop sluit dan ook naadloos aan bij het motto van Wageningen UR: ‘For Quality of Life’ en het motto van het Sports Centre de Bongerd aan toe met ‘Sit less, feel better!’

Ik spreek dan ook de wens uit dat de Veluweloop en SCB tot in de verre toekomst aan elkaar blijven verbonden. De deelnemers wens ik een fantastische dag toe waarbij beide motto’s tot leven mogen komen in een optimale sportprestatie in een fantastische omgeving.

Henri Ten Klooster

Terug naar Ambassadeurs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *