Organisatie

Hoioi,
Mijn naam is Koen Jansen, ik ben de hoeder van het roze zwijntje dit jaar, ofwel voorzitter. Ik heb mijn bachelor bos- en natuurbeheer vorig jaar afgerond. Momenteel ben ik als penningmeester vooral op het kantoor van Thymos te vinden, dat is ook hoe ik deze commissie ben ingerold. Al op mijn 8e deed ik voor het eerst mee aan de Veluweloop en inmiddels heb ik denk ik tien edities van dit schitterende hardloopevenement meegemaakt. Afgelopen jaar was wel een hoogtepunt. Na een dag in het zonnetje als vrijwilliger bij de wisselpuntploeg te hebben gestaan mocht ik als eerste de baan oprennen aan het einde van de slotetappe. Eigenlijk ben ik vooral een baanatleet, maar er zijn twee evenementen waar ik een uitzondering voor maak: De batavierenrace en de Veluweloop, waarvan de laatste door mijn natuurvoorkeur toch de voorkeur krijgt. Bij de Veluweloop komen al mijn hobby’s samen: de prachtigste afwisselende natuurgebieden, hardlopen en de competitieve maar toch relaxte teamsfeer. Met veel plezier heb ik aan de Veluweloop meegedaan totdat deze twee jaar terug niet doorging. Mijn doel is voor dit jaar is de student de basis van de Veluweloop te laten betrekken.

Hallo!
Mijn naam is Ellen Brouwer, ik ben 19 jaar en ik studeer Voeding en Gezondheid op de Universiteit van Wageningen. Als echte voedingsmiep vind ik het hartstikke leuk om met goede voeding bezig te zijn, maar ik hou natuurlijk ook heel erg van hardlopen! Binnen de Veluweloop Commissie vervul ik de rol van secretaris. Ik hou mij voornamelijk bezig met de inschrijvingen en maak het programmaboekje. Op de dag van de Veluweloop zal ik het ploegleiderspraatje houden en daarna ga ik meehelpen bij de race zelf.  Ik heb er in elk geval heel erg veel zin en hoop jullie te zijn op zaterdag 13 oktober 2018 tijdens de Veluweloop!

Hoi!
Mijn naam is Dionne Ruijter. Ik ben 21 jaar en heb net mijn Bachelor Dierwetenschappen afgerond in Wageningen. Hardlopen doe ik al sinds ik een klein meisje was. Eerst bij AV De Spartaan voor 4 jaar. Daarna ben ik voor mezelf recreatief gaan hardlopen. Maar toen ik in Wageningen kwam studeren kwam ik Tartlétos tegen en ging het toch weer kriebelen om bij een vereniging te gaan, dus dat doe ik nu alweer 2 jaar. Ik vind wegwedstrijden heel leuk, maar ik heb ook wel een zwak voor crossen door het bos en over de hei. Ik vervul de rol van publiciteit binnen de Veluweloopcommissie. Dit houdt voornamelijk in dat ik deze website up-to-date hou, Facebook promotie doe en flyers en posters maak. Ik heb heel veel zin in zaterdag 13 oktober en ik hoop jullie daar allemaal te zien!

Hallo,
Mijn naam is Joep van der Zanden en ik ben de penningmeester van de Veluweloopcommissie. Mijn eerste deelname aan de Veluweloop (2007) kan ik me nog goed herinneren, het was namelijk mijn allereerste hardloopwedstrijd..! Na een half jaartje fanatiek trainen had ik de eer om namens studievereniging Pyrus de Emma-pyramide te bedwingen in een etappe over 10 km. Sinds die eerste deelname ben ik bijna elk jaar van de partij geweest – een paar keer als vrijwilliger, maar meestal als deelnemer om mezelf door een fanatieke meefietser vooruit te laten schreeuwen. Ik koester vooral goede herinneringen aan de uitzichten over de bloeiende heide, het overwinnen van de klimmetjes rond de Posbank op krakkemikkige studentenfietsen, en de algehele gezelligheid – niets beter dan een hele dag buiten in een schitterende omgeving en met goed gezelschap! Als oud-lid van Tartlétos maken de vele reünistenteams het evenement extra speciaal. Voor mij is de Veluweloop het tofste teamevenement van het jaar en ik kijk ernaar uit om de loop dit jaar voor het eerst vanuit de organisatie te beleven. Tot zaterdag 13 oktober?!

Hallo!
Mijn naam is Daan Reijnen. Ik ben 19 jaar en eerstejaars Gezondheid en Maatschappij in Wageningen. In mijn vrije tijd ben ik fanatiek hardloper. Na eerst een jaar voor mezelf te hebben hardgelopen ben ik lid geworden bij AV Wijchen. Daar ben ik inmiddels 4 jaar lid. Sinds een half jaar train ik 2 keer per week bij Tarlétos en in het weekend nog een keer in Wijchen. Naast trainen doe ik regelmatig mee aan wedstrijden. Toen ik werd gevraagd voor deze commissie heb ik dan ook niet lang getwijfeld. Het leek me wel leuk om te zien hoe de organisatie van een wedstrijd in elkaar steekt. Binnen de commissie houd ik me bezig met sponsoring, een flinke maar ook zeker een leuke taak! 

Hoi!
Ik ben Matthijs Herpers, de medewerkerscoördinator van de Veluweloop 2018! Dat betekent dat ik het eerste aanspreekpunt ben voor de mensen die dit evenement mede mogelijk maken! Ik zorg ervoor dat de vrijwilligers weten wanneer, hoe laat en waar zij worden verwacht. En goed zijn voorbereid op de taken vooraf, tijdens en na afloop van het evenement. Ik ben al sinds mijn vroege jeugd een recreatieve hardloper. Eerst bij de atletiekclub GAC Gemert, en tijdens mijn studietijd bij WAV Tartlétos, waar ik in 2014-2015 onderdeel was van het bestuur “Hakuna Matata”. Hierin bekleedde ik de positie van Wedstrijdsecretaris-thuis. In 2015 heb ik ook het Tartlétos loopgala mede-georganiseerd. Naast hardlopen houd ik ook veel andere sporten, ben ik gek op voeding, koken, muziek luisteren en gezelschapsspellen.

Hey!
Ik ben Robin Klamer, 18 jaar en momenteel eerstejaars plantenwetenschappen student hier in Wageningen. Hardlopen is voor mij al een hele lange tijd een van mijn grootste hobby’s. Opgegroeid in een echte hardlopers familie liep ik al als 6 jarige puk mee aan bambinolopen. Rond mijn 13e ben ik begonnen met trainen voor het hardlopen en ben ik vrij snel lid geworden van LAAC Twente en Running Team Twente. Hardlopen is voor mij het genieten van de omgeving maar ook mijzelf pushen tot het maximaal mogelijke, een combinatie die je in de Veluweloop ook terug kunt vinden; een wedstrijd in estafette verband met een prachtig parcours. Vandaar dat ik mij dit jaar in de Veluweloopcomissie ga inzetten als wedstrijdcommissaris. Ik hoop op 13 oktober jullie allen zien te genieten van deze geweldige estafetteloop!