Inschrijven

Voor het inschrijven zijn twee zaken van belang. Ten eerste is dat natuurlijk de daadwerkelijke inschrijving van een team, ten tweede zijn dat de reserveringen voor faciliteiten voor, tijdens en na de wedstrijd.
Inschrijven voor de Veluweloop kan alleen in teamverband, omdat dat veel gezelliger is maar ook omdat het veel praktischer is met de grote verscheidenheid aan etappes die te verdelen zijn. Elk team bestaat uit 12 lopers waarvan idealiter 7 mannen en 5 vrouwen, voor lange afstand lopers geldt dat een team bestaat uit 3 lopers ongeacht mannen of vrouwen. Voor meer details en aanvullende regels met betrekking tot samenstelling van teams, zie het wedstrijdreglement.
Voor prijzen en andere belangrijke gegevens kun u kijken op Belangrijke Informatie.

Inschrijfformulier (Gesloten)

Naast de inschrijving van teams zijn er nog meer zaken die geregeld moeten worden voor de dag zelf, een aantal van deze zaken organiseren wij graag voor u.

  1. Vervoer van teams van en naar de diverse wisselpunten dient door de teams zelf geregeld te worden, hoe u dit het best kunt organiseren krijgt u meer informatie over na inschrijving. Via de organisatie kunt u fietsen reserveren, gewone of mountainbikes, om iedereen gedurende de dag te krijgen op het juiste moment. Fietsen worden zaterdagochtend opgehaald bij de start en worden aan het einde van de wedstrijd weer ingenomen bij de Bongerd.
  2. Daarnaast zorgt de organisatie elk jaar voor de mogelijkheid om te blijven eten op de Bongerd. Voor deze warme maaltijd moet wel gereserveerd worden. Graag aangeven of er eventuele wensen zijn met betrekking tot bijvoorbeeld mensen die vegetarisch zijn of allergisch, dan kunnen wij daar rekening mee houden.
  3. Ook worden er elk jaar T-shirts gedrukt voor de Veluweloop. Deze hebben elk jaar een andere kleur en hebben de opdruk van het logo met het jaar van deelname. De T-shirts zijn alleen te verkrijgen in de voorverkoop. We hebben dames- en herenmaten.

Voor alle drie deze diensten willen wij wel graag weten voor hoeveel personen wij dat moeten regelen.

Reserveringsformulier (Gesloten)