Voor het inschrijven zijn twee zaken van belang. Ten eerste is dat natuurlijk de daadwerkelijke inschrijving van een team, ten tweede zijn dat de reserveringen voor faciliteiten voor, tijdens en na de wedstrijd.
Inschrijven voor de Veluweloop kan in teamverband of als sololoper. Teams bestaan uit 12 lopers waarvan idealiter 7 mannen en 5 vrouwen. Voor sololopers geldt dat een team bestaat uit 1,2 of 3 lopers ongeacht mannen of vrouwen. Voor meer details en aanvullende regels met betrekking tot samenstelling van teams, zie het Wedstrijdreglement.
Voor prijzen en andere belangrijke gegevens kunt u kijken bij Belangrijke Informatie.

De inschrijvingen voor 2018 zijn gesloten.

Gelieve na inschrijven meteen te betalen via onderstaande knop. De knop is ook aanwezig onder het inschrijfformulier. De inschrijving wordt pas bevestigd nadat er betaalt is. 

Betalen

Gelieve ook de ploeglijst voor uw team invullen. Dit kan via onderstaande knop:

Ploeglijst

Naast de inschrijving van teams zijn er nog meer zaken die geregeld moeten worden voor de dag zelf, deze zaken kunt u aangeven in het reserveringsformulier.  

  1. Daarnaast zorgt de organisatie elk jaar voor de mogelijkheid om te blijven eten op de Bongerd. Voor deze warme maaltijd moet wel gereserveerd worden. Graag aangeven of er eventuele wensen zijn met betrekking tot o.a. vegetariĆ«rs of allergieĆ«n, dan kunnen wij daar rekening mee houden. 
  2. Via de organisatie kunt u fietsen reserveren, gewone fietsen of mountainbikes. Fietsen worden zaterdagochtend opgehaald bij de start en worden aan het einde van de wedstrijd weer ingenomen bij de Bongerd.
  3. De borg voor de hesjes met tijdregistratie kan weer aan u teruggeven worden, maar u kunt er ook voor kiezen om dit bedrag te doneren aan het Anne van den Ban fonds. Hier kunt u meer over lezen onder het kopje Goede doel

Diensten 1 en 2 kunnen gereserveerd worden via onderstaand reserveringsformulier. 

Het reserveringsformulier voor 2018 is gesloten.